Så er instruktion af nye roere i gang

Lørdag den 6. april afholdt vi vores åbent hus arrangement. Det forløb godt og blev en succes med ikke mindre end 9 nye medlemmer. Der er tale om 5 “kaniner” og 4 medlemmer, der kommer fra andre klubber, og som ønsker at se nye horisonter.

Lørdag den 20. april skød vi så instruktionen af kaninerne i gang. Dagen begyndte med en hyggelig omgang morgenmad, og under denne blev der talt om roning og alt muligt andet. Med energi depoterne fyldt godt op blev det tid til at se på selve rotaget. alle kaniner blev anbragt i et ergometer, og så blev der tegnet, fortalt og korrigeret.

Efter ergometeret var det på tide at komme i en “rigtig båd” og få åren i vandet. Rigtig båd og rigtig båd er måske for meget sagt, for der er tale om vores rotagsinstruktionsbåd Godt Begyndt. Her kan kaninerne mærke hvordan det er at have åren i vandet, skive åren, rotaget og skodtaget.

Mens nogen sled i Godt Begyndt blev de andre instrueret i hvordan vi rigger en båd til før turen. Da alle havde været i gennem det basale satte vi 2 stk. 4-åres i vandet og tog afsted på en kort tur. Der blev kaninerne en smule overrasket over, at det faktisk ikke er helt så let som det ser ud til.

Så tilbage til havnen hvor vi gennemgik proceduren med at tage bådene op. Med bådene solidt plantet på bådvognene var det blevet tid til en let frokost, som landholdet havde gjort klar mens kaninerne hev og sled i årene.

Efter frokost tog vi endnu en tur på vandet, og allerede her kunne det mærkes at rotaget var blevet bedre. Det kan kun blive godt.

Med bådene tilbage i bådhallen var det blevet tid til en kop kaffe og et tak for i dag og på gensyn.


Udgivet

i

,

af