Ny slangerulle

Ny automatisk slangeopruller er monteret i bådhallenSlangerulle

Et formodentlig stort og længe ønsket ønske er nu realiseret. Vi har indkøbt, og nu også monteret pr. d. 1. august 2022 – En ”GARDENA” selvoprullelig slangerulle med 35 m. slange. Opsat i samme hjørne, hvor den forhenværende slangerullevogn stod.

For at få lang og god gavn af slangerullen bedes den venligst blive betjent med lidt ”Gefühl”, både ved udtrækning og ind rulning (ingen ”voldtægt”). Ligeledes er det vigtigt at der lukkes for vandet ved vandhanen efter brug – Hvis slangen eller koblingen springer under tryk, og vi ikke er tilstede i bådhallen/klubben sættes bådhallen under vand – På Roklubbens regning – Det ønsket vi ikke!

Der er opsat et påmindelsesskilt om dette på slangerullen.

M.v.h.

Mogens Jørgensen

Materialeforvalter


Udgivet

i

af