11.10.20 Corona restriktionerne, der skulle gælde til 18.10.20, er forlænget til 31.10.20. Forsamlingsforbudet fastholdes på 50 personer resten af oktober. Derfor er der fortsat ikke fælles spisning i roklubben, og programmet for standerstrygning er ændret til at foregå udendørs.

4.10.20 Der er fortsat ikke fælles spisning om tirsdagen foreløbig indtil efter 18. oktober. Dvs. vores lille oktoberfest 6.10 er udsat.

Husk at tilmelde jer på opslagstavlen til standerstrygnings spisning lørdag 24.10.20 - deadline tirsdagen før.

Husk også tilmelding på opslagstavlen og betaling til teateraften 6.3.21 - deadline er til standerstrygning. Vi skal se komedien "Stalins død" på Nørrebro Teater. Se omtale og pris/betaling i Stroken.

27.9.20 Efter seneste udmelding fra myndighederne ser det ud til vi først må samles i klubben til fælles spisning efter den 18. oktober. Kalenderen er suspenderet indtil videre. Hold jer orienteret om udviklingen her på hjemmesiden, på Facebook og Rokort.

Tidligere: På grund af Corona restriktioner er der ingen fælles spisning i roklubben foreløbig indtil 4. oktober. Forhåbentlig kan vi afholde den planlagte lille oktober fest tirsdag 6. oktober med Thy pilsnere, schweinehaxe, kyllingelår og sauerkraut.