Danmark lukker ned, og det gør Roklubben Øresund også de næste 14 dage.

Vi bakker op om Regeringens tiltag i kampen for at dæmpe udbredelsen af corona virus, hvor det kraftigt anbefales, at alle frivillige foreninger indstiller indendørs aktiviteter i to uger. Dansk Idrætsforbund anbefaler idrætsforeninger også at aflyse generalforsamlinger og større kursus- og mødeaktiviteter.

Det betyder, at følgende er aflyst:
14.03 Teateraften med spisning
14.03 Dansk Forening for Rosports generalforsamling
17.03 Klubaften med spisning inkl. tirsdagsspecial ”Rostil”
20.03 Svømmeprøve og redningsøvelse i Korsvejsbadet (svømmehallen er lukket)
21.03 Forårsrengøring (øv! …)
24.03 Klubaften med spisning inkl. Test-din-vest
28.03 Standerhejsning 28. marts – en kort seance kan måske afholdes udenfor stående

Mht. ovenstående taler vi jo om aflysninger af ikke ikke-nødvendige arrangementer, men det er OK at svinge forbi roklubben og tage sig en tur i romaskinen. Vi flytter to af romaskinerne fra motionsrummet ind i klubstuen, så der bliver større afstand mellem maskinerne. Husk at afspritte håndtag og sæde på romaskinerne.

Og det er også meget fint at kontakte materielforvalter Mogens (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 21781466), hvis man vil hjælpe med at rydde op i bådehallen og spule både af for støv. Da forårsrengøringen er aflyst 21.3.20, må man gerne kontakte husforvalter Jan (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 40946097), hvis man vil påtage sig etapevis rengøring af f.eks. af motionsrum, pudse vinduer, vaske spisestuestole af o.lign. Jan har en jobliste. Ellers må vi tage forårsrengøringen på et senere tidspunkt.

Pas godt på hinanden.