corona

På grund af Corona pandemien er planer for fester og sammenkomster sat på hold indtil videre.

90 års fødselsdag

39441195 1958524651106565 4812966379399413760 o

Planen for fejring af Roklubben Øresunds 90 års jubilæum ser således ud:

Fredag den 10. juli: Reception og bådedåb kl. 17.00 på selve fødselsdagen

Lørdag den 11. juli: Roaktiviteter kl. 08.00-17.00. Grillpølser, fadøl og lagkage om eftermiddagen. Festmiddag om aftenen

Roaktiviteter:

I ugen op til jubilæet arrangeres ekstra roture udover tirsdag og torsdag aften. F.eks. sætter man sig et mål om at ro 90 km i løbet af ugen.

Om lørdagen bemandes vores nydøbte 4-åres inrigger med hold, så båden er på vandet fra kl. 08.00 til 17.00. Båden udsmykkes med flag, guirlander, blomster, o.lign.

Lørdag kl. 08.00 tømmes bådehallen for både, og alle både ror nordpå i Amager Strandpark, hvor der tages et drone-billede af hele bådparken: inriggere, scullere, gig og coastal både. Vi skal bruge ca. 55 roere for at besætte pladserne. Dragør Roklub, Roklubben SAS, ARK og Øresunds Ældreroere inviteres til at ro med.

Mellem kl. 12.00 og 17.00 er der mulighed for individuelle roture af forskellig længde. Mellem kl. 13.30 og 16.00 kan der købes grill-pølser og øl i gårdhaven.

Tidligere medlemmer inviteres til en rotur lørdag. Vi kontakter bl.a. medlemmer, som i dag er 40-50 år, som måske har kunne få lyst til at genoptage deres medlemsskab af Roklubben Øresund, nu da børnene er blevet store.

Andre aktiviteter:

Brygning af jubilæums-øl på ”Bryg selv” på Kirstinehøj. Flaskeetiket designes.

Fremstilling af  lagkage med klub-logo.

Der er også interesse for at udarbejde et jubilæumsskrift baseret på skriftet fra vores 75 års jubilæum.

Festarrangørens side

kokKoordinator: Irene Dahl

Telefon: 5182 0444

Irene Dahl står for koordination af arbejdsopgaverne i forbindelse med festerne i Roklubben Øresund.

Har du en idé til et arrangement, eller vil du gerne hjælpe med borddækning, madlavning og events, så kontakt Irene.

Faste arrangementer:

Standerhejsning og standerstrygning med spisning

Amager Regatta sidste lørdag i august. Kaproningen mellem Amagers roklubber afsluttes med en fest.

Første tirsdag efter standerstrygning er der "Pølser & Porter". Dvs. vi spiser pølser og indtager "vinterolie" i form af portere og kander med øl/pernot.

Klabautermandsfrokost med Dragør Roklub, hvor vi får afgjort i hvilken klub "den gule mand" har overnattet flest gange.

Julefrokost midt i december.

31. december er der bad & sauna kl. 10.00 med påfyld af "vinnterolie". Kl. 12.00 er der Nytårstaffel.

I februar/marts er der vinsmagning i roklubben.

I løbet af vinteren er der foredrag og kurser.

Biografklub Danmark. Tilmelding til Nonnie Westphall tlf. 20452469. Så kommer du på mail listen og får besked, hvor vi går i biffen. Tilmelding i august.

Teater. Hvert år i februar/marts går vi i teatret, og efter forestillingen er der ost- & pølsebord i roklubben. Tilmelding via opslag på tavlen i september/oktober.

Booking af roklubbens lokaler:

Medlemmer af Roklubben Øresund og Øresunds Ældreroere har mulighed for at booke roklubbens lokaler til private arrangementer. Check kalenderen for ledige tider.

Kontakt Kirsten Bendiksen tlf. 22663761.