Standerstrygning 30. oktober 2021

Standerstrygning Halloween hat

Coronarestriktionerne er hævet, og vi trænger til en fest!
Det er på tide at komme ud af rotøjet og komme i bad! Hoppe i festtøjet og synge!

Fælles program for Roklubben Øresund og Øresunds Ældreroere:
Kl. 14.00 Roning
Kl. 17.00 Standerstrygning med ”knastelak” alias en bitter

Program for Roklubben Øresund:
Kl. 18.00 Velkomstdrink ”klubvand” alias Gin/Tonic
Kl. 18.30 Middag:
Forret: Lakseterrine
Hovedret: Butter chicken med ikke mindre end
10 forskellige krydderier
Dessert: Trifli med makroner, æble, råcreme og lidt knasende pynt på toppen

Prisen for middagen er 200,- kr. pr. næse. Drikkevarer købes separat.

Festen står i Halloweens tegn, så ifør dig gerne din heksehat eller anden pynt. Dress code er IKKE karneval men festtøj.

Og tag gerne din kæreste/ægtefælle/ven med, så de kan lære Roklubben Øresund at kende.

Tilmelding via Rokort eller til Irene Dahl senest 19. oktober

Festudvalget: Irene, Birgitte, Hanne K & V

Festarrangørens side

kokKoordinator: Irene Dahl

Telefon: 5182 0444

Irene Dahl står for koordination af arbejdsopgaverne i forbindelse med festerne i Roklubben Øresund.

Har du en idé til et arrangement, eller vil du gerne hjælpe med borddækning, madlavning og events, så kontakt Irene.

Faste arrangementer:

Standerhejsning og standerstrygning med spisning

Amager Regatta sidste lørdag i august. Kaproningen mellem Amagers roklubber afsluttes med en fest.

Første tirsdag efter standerstrygning er der "Pølser & Porter". Dvs. vi spiser pølser og indtager "vinterolie" i form af portere og kander med øl/pernot.

Klabautermandsfrokost med Dragør Roklub, hvor vi får afgjort i hvilken klub "den gule mand" har overnattet flest gange.

Julefrokost midt i december.

31. december er der bad & sauna kl. 10.00 med påfyld af "vinnterolie". Kl. 12.00 er der Nytårstaffel.

I februar/marts er der vinsmagning i roklubben.

I løbet af vinteren er der foredrag og kurser.

Biografklub Danmark. Tilmelding til Nonnie Westphall tlf. 20452469. Så kommer du på mail listen og får besked, hvor vi går i biffen. Tilmelding i august.

Teater. Hvert år i februar/marts går vi i teatret, og efter forestillingen er der ost- & pølsebord i roklubben. Tilmelding via opslag på tavlen i september/oktober.

Booking af roklubbens lokaler:

Medlemmer af Roklubben Øresund og Øresunds Ældreroere har mulighed for at booke roklubbens lokaler til private arrangementer. Check kalenderen for ledige tider.