Velkommen til nye medlemmer

Til nye medlemmer 2021

Næste roskole bliver i april 2021.

Er du interesseret i at lære at ro og blive en del af vores rofamilie, så kontakt formand Hanne Vinther på mail hanne.vinther @ mail.dk eller telefon 4034 7535.

Der vil være instruktion tirsdag og torsdag kl. 17.30 plus evt. en dag i en weekend. Det tager 6-7 lektioner af 2-3 timer at lære at ro.

Lidt om Roklubben Øresund og roning

Se også "Kontakt & Fakta" her på hjemmesiden med praktisk information om adresse, rotider og kontaktdetaljer.

Om klubben

Roklubben Øresund er en mindre klub, hvor alle kender hinanden, og vi er meget aktive. Vi har vores eget klubhus med udsigt over vandet, en hyggelig gårdhave samt gode faciliteter med bad, sauna og motionsrum.

Roklubben er stiftet den 10. juli 1930, og tæller i dag cirka 130 medlemmer (aktive og passive). Du kan læse mere om klubbens historie i vores jubilæumsskrifter.

Hvad kræves der for at ro?

Læs mere …