Roklubben Øresund går på lang juleferie

corona

Roklubben Øresund lukker fra 9.12.20 til 3. januar 2021 pga. Covid19.

Tårnby Kommune er én af de 38 kommuner med særlig skærpede Corona restriktioner.

I kampen mod Covid19 har Tårnby Kommune indført skrappe restriktioner. Indendørs idræts- og fritidsaktiviteter skal lukke ned. Det gælder blandt andet idrætshaller, svømmehaller, trænings- og fitnesscentre samt foreningslokaler.

Dansk Forening for Rosport anbefaler, roklubberne følger disse anbefalinger: I skal lukke for træning indenfor, bådvedligehold, sociale aktiviteter. Kort sagt al aktivitet, der foregår i klubhuset. Læs mere på www.roning.dk.

Udendørs aktiviteter er OK at have, dvs. vinterroning og gang om tirsdagen kl. 17.30. Husk forsamlingsforbuddet på 10 personer og sørg for at holde afstand.

At lukke klubben har været en svær beslutning, da bestyrelsen mener, medlemmerne ikke er i den unge risikogruppe, og vi opfører os ansvarligt på alle måder mht. forsamlingsforbud, træningsfaciliteter og hygiejne – samtidig med at vi mener, det er vigtigt, at vores medlemmer holder sig i form.

MEN vi må følge Tårnby Kommunes Corona restriktioner, og vælger at se positivt på, at vi får en lang juleferie.

Alle medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår! Pas på jer selv!