God jul & godt nytår

jul1

Da Corona smittetrykket fortsat er meget højt i Tårnby Kommune vil Roklubben Øresund fortsat være lukket for sociale arrangementer indtil 3. januar 2021.

Som borgmester Allan S. Andersen skriver i sit Nyhedsbrev 4.12.20: ”Vi skal ses mindre. Vores adfærd og opførsel er afgørende for, at vi får vendt smittetallet og situationen. For at mindske risikoen for smitte med Corona er det afgørende, at vi ikke mødes eller samles unødigt. Jeg har en forventning om, at I alle gør en ekstra indsats lige nu.”

Med mindre der kommer nye og skrappere restriktioner, er medlemmerne fortsat velkomne til at benytte klubbens motionsrum, bad, sauna og klubstue. Husk blot at overholde forsamlingsforbuddet på 10 personer. Der er fortsat gang hver tirsdag kl. 17.30 - distancen er ca. 5 km.

I ønskes alle en god jul og et godt nytår! Forhåbentlig bliver 2021 et langt bedre år!