Covid-19 Anden bølge påvirker også os

corona

Anden bølge af Corona er over os, og Tårnby Kommune beder os gøre alt, hvad vi kan, for at stoppe smitten. Fra på mandag den 26. oktober nedsættes forsamlingsforbuddet til 10 personer, og regeringen beder os begrænse antallet af mennesker, vi ses med.

Vi må leve op til vores ansvar som klub og bakke op om disse beslutninger og være med til at bringe Corona smitten under kontrol.

Fælles sociale arrangementer

Vi aflyser alle fælles sociale arrangementer over 10 personer i roklubben indtil 22. november, dvs. ingen fælles spisning og medlemsmøder om tirsdagen.

Ergometerroning

Super våbnet mod Covid-19 er at holde afstand. Derfor må der kun være 3 personer i vores motionsrumsrum ad gangen; 2 i romaskiner og 1 i multimaskine. Desuden står der to romaskiner i klubstuen, som man er velkommen til at benytte. Husk at spritte af.

Dansk Forening for Rosport er ved at udarbejde en Corona venlig version af 4GP uden skift og fælles brug af samme ergometer. Så snart rammerne for det nye koncept er klar, informerer vi herom på hjemmeside og på Facebook. Første frist for rapportering af resultat er 15. november, så man kan godt begynde at finde sammen på nogle ergometer hold.

Fælles gang

Fra på tirsdag 27. oktober er der fælles gang. I det tilfælde, at der bliver over 10 personer, deles op i grupper. Det bliver der nok i forvejen, da det jo er meget forskelligt, hvor langt og hvor hurtigt, man ønsker at gå.

Omklædning & bad

Omklædningsrum, bad og sauna kan benyttes. Der er sat skilte op på dørene med information om, hvor mange personer, der må være i rummene.

Hygge

Efter diverse motionsaktiviteter er man velkommen til at hygge sig i klubstuen, blot der holdes afstand og forsamlingsforbuddet overholdes.

Svømning

Så snart vi ved noget om adgangen til Korsvejens svømmehal fredage kl. 18.00 sætter vi informationen på hjemmeside og Facebook.

Bådklargøring

Materielforvalter Mogens er ved at være klar med holdene til bådklaring. Listen kommer på hjemmesiden, og I får en mail, før det er jeres tur. Hvis man ikke ønsker at være sammen med 5-6 andre i værkstedet pga. den potentielle smittefare, kontakter man bådformanden og får tildelt et solo job på båden.

— oOo —

Vi troede, at vi var ude i en spurt. Det viser sig, at vi er ude i en maraton. Forhåbentlig bærer fællesskabet os igennem denne krise.

Mvh/Bestyrelsen


Udgivet

i

af