Familieroning 2022

20200816 105113

Familieroning i juni, juli & august 2022

Kom ud af lejligheden – få et sommerhus ved vandet!

Hver mandag i sommermånederne kl. 17.00-20.00 tilbyder Roklubben Øresund familier at benytte Roklubben Øresund som sommerhus ved vandet, hvor familiemedlemmer har mulighed for at være aktive sammen og dyrke motion på vandet i frisk luft. Vi ror i mandskabsbåde med 2-5 personer i, og vi kan max. være 25 personer. Projektet er støttet af Folkeoplysningsudvalget i Tårnby Kommune.

Man kan nemt starte med at ro som begynder/uøvet. Man kommer på små hold, hvor alle hurtigt lærer hinanden at kende. Det tager 4-5 instruktions-ture på vandet, før man har lært at ro, så vi taler om et uddannelses-forløb, hvor man skal helst komme hver gang den første måned.

I mange familier går man til hver sin aktivitet. Til familieroning har forældre – måske især single forældre – med børn en unik mulighed for at være aktive sammen og dyrke motion i det fri. For at kunne ro skal man være over 12 år og kunne svømme 300 m. Er vejret godt, kan mindre søskende komme med ud i båden og sidde ved styrmanden.

Tillader vejret ikke roning på Øresund, kan der leges på græsplænen eller fanges krabber fra broen.

Vi afslutter med fælles grillaften, så der ikke skal tænkes på aftensmad den dag. Der købes fælles ind, og prisen pr. person er 40 kr.

Familierne lægger selv retningslinjerne for fællesskabet. Roklubben Øresund stiller ro-instruktører til rådighed i opstartsfasen – og håber selvfølgelig også at kunne hverve friske yngre medlemmer ad den vej.

Prisen for at deltage er 300 kr. for voksne og 100 kr. for børn for alle tre måneder. Den første tur er en prøvetur og dermed gratis. Tilmelding senest 28. april 2022.

Mvh/Hanne Vinther, Projektansvarlig

Tlf. 4034 7535. Email Hanne.Vinther2@gmail.com


Udgivet

i

af