Indskrivning i Rokortet og søkort over lokalfarvandet

Indskrivning2021

Der har været lidt bøvl med Rokortet. Nu er det fikset. Klaus har sponseret en ny skærm, tastatur og mus, og Ulrik har opdateret PC’en med Windows 10.

Mht. indskrivning af bådehold i Rokortet er der sat en whiteboard tavle op til at skrive holdene på, så alle kan se, hvilket hold de er på, og kan gå i gang med at klargøre hver deres båd, mens holdene bliver skrevet ind i Rokortet. Tavlen er monteret, således at den kan køres til siden, så man kan få fat i styrmandssæderne i reolen.

Ulrik har udarbejdet et digitalt søkort over vores lokalfarvand. Se det på Roklubben Øresunds hjemmeside under “Roning”. Søkortet kan både tilgås via PC og mobiltelefon, dvs. gæsteroere kan checke lokalfarvandet, når de ror i vores lokalfarvand.


Udgivet

i

af