Klabautermandens sidste rejse i 2020

Klabautermandnes sidste rejse 2020

Onsdag den 30.september kom Klabautermanden hjem til Dragør.

Kl. 20.00 mødtes Birgit Ø, Toni, Grethe, Mogens og Kim i roklubben for at ro Klabautermanden hjem.

Vejret var dejligt. Lunt og forholdsvis vindstille.
Båden blev gjort klar og ud stod vi. Vejret var ganske vist lunt, men vinden – og vandet – var ikke helt så stille som vi regnede med. Vi kom da til Dragør i nogen modvind og i bælg mørke, så det var lidt svært at finde Dragør Roklub. Men pludselig var bådebroen der, så Klabautermanden kom sikkert i land.

Hjemturen startede i medvind og medsø så det gik da fint indtil sø og vind blev lidt mere østlig, så vi (Grethe og Kim) fik nogle pæne skyller ind over rælingen. Ned ad ryggen og bukserne. Og ned i skoene.

Klabautermandnes sidste rejse 2020 bMen godt hjemme igen kl. ca. 22.30 ventede en lille dram eller 2 for at få varmen igen.

Tak for en god tur
Kim

 

 

 

 

 

 


Udgivet

i

af