Roklubben Øresunds 90 års jubilæum

Pr. 8. juli håber vi, at forsamlingsforbudet øges til 100 personer, og bestyrelsen satser derfor på at holde reception på Roklubben Øresunds 90 års fødselsdag fredag den 10. juli kl. 17.00. Vi forestiller os portionsanretninger fra grillen efterfulgt at et stykke fødselsdagslagkage. Forhåbentlig kan arrangementet foregå udendørs.

Da DFfR anbefaler, at man undgår for mange forskellige romakkere, har vi droppet at ro alle bådene til lagunen for drone-foto. Og de tidligere medlemmer, som var inviteret til en rotur om lørdagen, inviteres i stedet til receptionen fredag. Hvis enkelte tidligere medlemmer kunne tænke sig en rotur, kan det arrangeres om lørdagen.

Det er stadig vores ambition, at mange medlemmer vælger at være med i jagten på at ro 90 kilometer i ugen op til jubilæet.

Levering af den bestilte 4-årers inrigger er meget forsinket, da værftet kun har kunne arbejde på halv kraft. Så bestyrelsen lægger op til båddåb og gallamiddag i efteråret – måske det først bliver til standerstrygningen? Og så er det special-bryggede øl nok også klart.

Mvh/Bestyrelsen


Udgivet

i

af