Søndag d. 31. maj er DFfR kommet med nogle justeringer/anbefalinger til retningslinjerne for roning udendørs, som gælder indtil forsamlingskravet ændres. Se mere på www.roning.dk.

Enkelte roere kan fungere på to hold, specielt hvor det drejer sig om at få flest muligt ud at ro. Det betyder IKKE, at man bare kan begynde at låne folk på kryds og tværs af holdene. Målet er stadig at begrænse Corona smitten. Der skal være konsensus på begge rohold om, at den pågældende roer deltager på begge hold.

DFfR anbefaler, at der er op til 10 personer på et hold. Bestyrelsen har valgt at danne faste rohold med 6 personer for at kunne tilbyde nye roere de ledige pladser til instruktion. Instruktion foregår i weekenden 13-14. juni plus efterfølgende tirsdag og torsdag. Når det er klaret, må vi se på, om vi med fordel kan slå nogle rohold sammen for at give yderligere fleksibilitet.

Hygiejne er vigtig, og det er vigtigt, at vi fortsat overholder anbefalingerne mht. Coronavirussen med at holde afstand, hoste i ærme og vaske/afspritte hænder. Er man syg, eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme.

Bestyrelsen holder naturligvis øje med aktiviteterne på www.rokort.dk, men forventer medlemmerne fortsat agerer ansvarligt.

Bestyrelsen