Fredag aften den 21. juni afholder Københavnskredsen Roning & Grill i Københavns Roklub.

Vi mødes i KR omklædt kl. 18.00 og ror en lille sælles tur i Københavns Havn sammen med roerne fra de andre klubber. Holdene blandes.

Efter roning er der grill kl. 20.00. Prisen er 100 kr.

Der er individuel tilmelding og betaling på Safeticket. Link til Safeticket. Tilmelding senest 17. juni.

Men da det er meget rart at vide, hvilke andre Øresundere, der er tilmeldt, hænger der en tilmeldingsliste på opslagstavlen. Så når du har tilmeldt dig Roning & Grill, så sæt lige dit navn på listen.

Roklubben Øresund var vært for et lignende arrangement i august 2018 - og det var rigtig hyggeligt - sjovt at møde roere fra andre klubber og høre, hvad de har gang i hjemme hos dem.