Kom og prøv roning ...

- Har du lyst til aktiv motion i det fri, i alt slags vejr, møde nye mennesker, få sved på panden, og det til yderst rimelige priser på årligt basis.

- Er du i alderen fra 12-80 år, og ellers sund, rask og fysisk mobil?

Så inviterer Roklubben Øresund dig til at komme at prøve at ro, ganske uforpligtende.

Kom til åbent hus/introduktionsmøde i Roklubben Øresund Lørdag d. 27. april 2019 i tidsrummet fra kl. 10-12.

Kom som du er, dog helst i ikke for løsthængende fritids/-eller sportstøj og jakke.
Hvis du har lyst kan du få en "gæstetur" i en af klubbens både.

Gæsteturen foregår i en 4-åres inrigger, der medtager 2 gæster og 2 erfarne roere + en instruktør/styrmand på styrmandssædet.

Du får en kort introduktion til rotaget, og til den redningsvest du får på.
Der er ikke et svømmekrav til dig ved denne lejlighed. Ønsker du efterfølgende at begynde på en rokursus, så er det er krav, at du afleverer et bevis fra en svømmehal på, at du kan svømme minimum 300 meter "uden bundkontakt".

Roklubben Øresund ligger på Kastrup Gamle Lystbådehavn, Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup. Indkørsel til P-plads overfor Skøjtevej.

Klubben har 60 medlemmer i en moden alder. Klubben tilbyder fælles roning hver tirsdag, torsdag og søndag, hvor turen enten går til Dragør eller gennem Amager Strandpark. Se mere om klubbens mange aktiviteter her på hjemmesiden under ”Om klubben” og ”Bliv medlem”.