Sommersæsonen slutter, og vi tager den sidste rotur kl. 10.00. Øresunds Ældreroere ror med. Undervejs lægger vi bådene sammen og nyder en bitter (husk at medtage drikkevarer selv). Forhåndstilmelding til roning er ikke nødvendig.

Kl. 12.30 holder formanden for Roklubben Øresund tale, og standeren stryges. Efterfølgende er der ”knastelak” i klubstuen for både Øresunds Ældreroere og Roklubben Øresund. Hvad knastelak består i, vides ikke med sikkerhed, men i hvert falder byder klubben på en bitter. Forhåbentlig deltager mange fra begge klubber, så vi kan hygge os sammen og lære hinanden at kende.

Efter en times tid, gøres der klar til Roklubben Øresunds frokost. Vi henter smørrebrød udefra, og sørger selv for sild og ost.

Tilmelding til spisning opslagstavlen senest tirsdag 23. oktober.

Kontakt Irene Dahl, hvis du vil hjælpe med madlavning og/eller borddækning.