I anledning af at det er 25 år siden, Tårnby Bladet udkom første gang (15. september 1993), udloddede foreningen bag avisen 50.000 kroner i legater til medlemsforeninger til projekter med særligt indhold for medlemmerne. Betingelsen var blot, at projektet har et element af information og ny viden.

Roklubben Øresund søgte naturligvis et legat til en udflugt til Greisdalens Værft i Vejle, hvor vi ser, hvordan inrigger bliver til. Det er jo især interessant nu, hvor vi har bestilt beddingsplads der til enten en 2-åres eller 4-åres til levering til vores 90 års jubilæum i 2020.

Vi havde søgt 3.000 kr., men da alle legater var på 6.000 kr., fik vi hele 6.000 kr. til vores projekt.

Der kommer tilmelding til turen, når vi har detaljerne på plads vedr. udflugten til Greisdalens Værft.