Alle i Roklubben Øresund ønskes en god sommerferie.

Kom-i-form roning. Nu er det tid til at komme i form. Til hjælp har klubben indkøbt 1 stk. Stroke Coach, som er et ur, der viser den kandance, der ros i båden. Tag uret med ud i båden sammen med et lamineret ark med Kom-i-form-roning træningsprogrammer, så kan I intervaltræne og få pulsen op samt få en bedre kondition. Programmerne hænger på whiteboarden i bådehallen ved indskrivningspulten.

DSCF2849

Coastal roning. Der er udarbejdet ny indskrivningsliste, hvor man kan vælge kort tur (10 km), længere tur (over 10 km) og coastal roning. Har du lyst til at prøve at ro med to årer og prøve en tur i vores Coastal båd, så skriv dig på her. Se DFfRs Coastal instruktion her på hjemmesiden.

Madpakketur i august. Den 6. august ror vi fra Roklubben SAS til Ishøj Roklub og retur. Turen er på ca. 35 kilometer med indlagte pauser undervejs, så hvis du skal på din første langtur, så er Ishøj-turen et godt valg. Start kl. 09.00. Slut kl. 18.00. Medbring madpakke og drikkevarer.

Mini-roer-dag. Søndag den 13. august er der roning for børn kl. 10.00. Skriv dig og din familie/venner på listen i klubben. Vi skal også bruge nogle voksne roere til at trække bådene. Efter roning ca. kl. 12.00 er der grill-pølser og is.

Sved-på-panden roning. Mandag 14. august er det første gang SPP efter sommerferien, og her kan nye roere starte og være med de sidste fire gange. Distancen er 10 kilometer.

Amagerregatta. Lørdag den 26. august fra kl. 11.45 til 16.15 afholdes kaproning mellem Amagers roklubber. Der dystes på korte baner ved Dragør Roklub: 750 m, 1000 m og 1500 m. Tilmelding på opslagstavlen.