Kom og prøv roning ...

- Har du lyst til aktiv motion i det fri, i alt slags vejr, møde nye mennesker, få sved på panden, og det til yderst rimelige priser på årligt basis.

- Er du i alderen fra 12-80 år, og ellers sund, rask og fysisk mobil?

Så inviterer Roklubben Øresund dig til at komme at prøve at ro, ganske uforpligtende.

Kom til åbent hus/introduktionsmøde i Roklubben Øresund Lørdag d. 27. april 2019 i tidsrummet fra kl. 10-12.

Kom som du er, dog helst i ikke for løsthængende fritids/-eller sportstøj og jakke.
Hvis du har lyst kan du få en "gæstetur" i en af klubbens både.

Gæsteturen foregår i en 4-åres inrigger, der medtager 2 gæster og 2 erfarne roere + en instruktør/styrmand på styrmandssædet.

Du får en kort introduktion til rotaget, og til den redningsvest du får på.
Der er ikke et svømmekrav til dig ved denne lejlighed. Ønsker du efterfølgende at begynde på en rokursus, så er det er krav, at du afleverer et bevis fra en svømmehal på, at du kan svømme minimum 300 meter "uden bundkontakt".

Roklubben Øresund ligger på Kastrup Gamle Lystbådehavn, Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup. Indkørsel til P-plads overfor Skøjtevej.

Klubben har 60 medlemmer i en moden alder. Klubben tilbyder fælles roning hver tirsdag, torsdag og søndag, hvor turen enten går til Dragør eller gennem Amager Strandpark. Se mere om klubbens mange aktiviteter her på hjemmesiden under ”Om klubben” og ”Bliv medlem”.

Det bliver en festlig dag!

Kl. 14.00 fejrer vi tre jubilarer: Bent Jansen med 25 år, Mette Grau med 40 år, og Hanne Vinther med 50 års medlemskab.

Efterfølgende er der dobbelt bådedåb! Vi skal døbe en single AVE coastal båd og en dobbelt Leo coastal båd. Og hvis vejret tillader, så skal begge både ros en jomfrutur lige udenfor havnen, så vi kan se bådene i aktion.

Kl. 14.30 (cirka) er der lækker gulerodskage ledsaget af boblevand og kaffe.

Kl. 15.00 (cirka) er der fælles roning for Øresunds Ældreroere og Roklubben Øresund.

Festmiddag for Roklubben Øresund kl. 18.00. Tilmelding 26.3. Menu:
Oksecarpaccio med parmesan ost og pinjekerner
Kalvecuvette sous vide, flødekartofler og en salat
Pandekage med is, flødeskum, hasselnøddekerner og solbærsyltetøj

8. og 22. marts kl. 18.00 i Korsvejens svømmhal: svømmeprøver og redningsøvelse

12. og 26. marts kl. 19.00: Test din oppustelige vest

19. marts kl. 19.30: Vinsmagning

23. marts kl. 09.00-14.00: Forårsrengøring

30. marts kl. 14.00: Standerhejsning

Lørdag den 13. april 2019

I 2018 modtog Roklubben Øresund et legat på 6.000 kr. fra Tårnby Bladet i anledning af lokalavisens 25 års jubilæum. Legatet skal bruges til et projekt, der har et element af information og ny viden.

Derfor aflægger vi besøg på Greisdalens Inriggerværft ved Vejle, og ser hvordan en inrigger i træ bliver til. Vi besøger også et andet værft, og ser hvordan processen er med fiber.

Vi regner med at køre i egne biler (5 personer i hver) med en lille frokost undervejs.

Skriv dig på tilmeldingslisten senest til standerhejsningen 30. marts, hvis du vil med.

26062015

Regnskab ligger i klubben.

Du kan også få en digital version tilsendt ved henvendelse pr. mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Vi ses til generalforsamlingen.