Søndag den 19. august kl. 13.00 mødes vi i Dragør Roklub kl. 13.00 og ror i Coastal og Edon både.

Vi ror vores firer Coastal Kronløbet til Dragør, så roerne i Dragør kan prøve den.

I Dragør Roklub prøver vi så deres toer Coastal båd og deres Edon scullere (sculler med "støttehjul").

Efterfølgende er der kaffe og kage og hyggeligt samvær i Dragør Roklub.

Tilmelding på Rokortet, hvor turen bliver slået op.

Alle børn og børnebørn er velkomne til at prøve en tur i vores inriggere.

Holdene sættes kl. 10.00, hvorefter vi ror en kort tur på Øresund.

Kl. 12.00 er der grillpølser og is.

Tilmeld jer på opslagstavlen. Der skal også bruges nogle voksne til at ro.

Der er "Grill på Stranden" på tirsdag den 26. juni, dvs. vi mødes omklædt kl. 17.30 og ror sandøen rundt, hvorefter vi går i land på sandstranden ved rampen. Her vil grillmestrene vær klar med pølser, brød og kartoffelsalat. Vi returnerer altså først til klubben, efter vi har spist. Tilmelding ikke nødvendig.

PS I tilfælde af at afbrændingsforbudet stadig gælder, må vi ændre planer.

Roning & Grill 17. august

Roklubben Øresund er vært for Roning & Grill for Københavnskredsens 24 roklubber fredag den 17. august. Vi regner med, at vi bliver en 40-60 stykker.

• Holdene sættes kl. 18.00, og gerne med en Øresunder i hver båd, som kan fortælle om seværdighederne på turen rundt i Lagunen.
  • Bådene gøres klar på forhånd. For at få bådene på vandet i en fart skal vi bruge tre Øresundere som brovagter, som kan checke holdene ud, dirigere bådene ned til pontonen, og hurtigt få bådene ud på vandet - og op igen og ind på hylderne.
  • Vi får maden udefra, dvs. nogle salater, stege og grillpølser. Vi griller selv kødet. Pris 110,- kr. pr. kuvert. Der skal bruges nogle folk til at dække borde, grille, skære kød ud, fylde op i salatbaren og holde rent.
  • Den aften sælger vi vin på flaske – og selvfølgelig øl og vand - så vi skal bruge nogle folk i baren.

Vi har reserveret 10 ropladser til Roklubben Øresund på Safeticket, så vi kan ikke garantere, at du kommer ud at ro. Gæsterne har første prioritet til at komme på vandet. Tilmelding til spisning sker her på opslagstavlen (ikke Safeticket). Sæt X ved de jobs, du tager.

:

Sådan ser invitationen ud:

Roklubben Øresund inviterer Københavnskredsen på

FÆLLES RONING & GRILL
Fredag den 17. august kl. 18.00

”Til-roning-klar” kl. 18.00, så har du brug for at klæde om inden (og efter) – er du velkommen til at benytte vores omklædningsrum. Vi ror en 10 km tur i Amager Strandpark, og er tilbage og omklædte ved grillen ved 20-tiden.

Grillpolser

Menuen står på diverse pølser, oksetyndsteg, friskbagt brød og tre salater:

Pastasalat med frisk basilikum, semidried tomater, grillede artiskokker og syltede løg
Romainesalat med cherry tomater, edamamebønner, parmesan og croutoner
Kartoffelsalat med rygeost, creme fraiche, agurk, radiser og purløg
Baren er åben for salg af øl, vand og vin.

Prisen for at deltage er 110 kr. Billet købes på forhånd senest 12. august.

En trio bestående af harmonika, violin og guitar sørger for den helt rigtige hygge-stemning under spisningen, hvor de spiller muntre sømandsviser – og man må gerne synge med …

Trafikalt:
Samme aften afholdes KMD 4:18:4 motionstriatlon i og omkring Amager Strandpark.
Deltagerne skal svømme 400 m på en bane i lagunen, cykle 18 km ad Amager Strandvej
og løbe 4 km i Strandparken.
Vi regner med, at svømningen er afviklet, inden vi ror ind i lagunen, men vær opmærksom
på, at Amager Strandvej er lukket for trafik. Benyt motorvej E20, afkørsel 16 mod Kastrup.
Der er gratis parkering bag Roklubben Øresund – indkørsel overfor Skøjtevej.
Nærmeste Metro-station er Kastrup Metrostation, og bus 5C kører lige til døren.

Så er arbejdet igang med at rette tagrenden op og opsætte nye sternbrædder. Gavlene mod nord og vest er færdige. Nu mangler kun noget tagpap-arbejde.