Fredag aften den 21. juni afholder Københavnskredsen Roning & Grill i Københavns Roklub.

Vi mødes i KR omklædt kl. 18.00 og ror en lille sælles tur i Københavns Havn sammen med roerne fra de andre klubber. Holdene blandes.

Efter roning er der grill kl. 20.00. Prisen er 100 kr.

Der er individuel tilmelding og betaling på Safeticket. Link til Safeticket. Tilmelding senest 17. juni.

Men da det er meget rart at vide, hvilke andre Øresundere, der er tilmeldt, hænger der en tilmeldingsliste på opslagstavlen. Så når du har tilmeldt dig Roning & Grill, så sæt lige dit navn på listen.

Roklubben Øresund var vært for et lignende arrangement i august 2018 - og det var rigtig hyggeligt - sjovt at møde roere fra andre klubber og høre, hvad de har gang i hjemme hos dem.

Hold øje med opslagstavlen for tilmelding til disse ture:

31.5.19 Kr. Himmelfartstur til Struckmannsparken/Skodsborg fra Svanemøllen (tilmelding 28.5.19)

02.6.19 Madpakketur fra Rokl. Øresund. Saltholm Rundt (tilmelding 28.5.19)

09.6.19 Roning pinsemorgen kl. 03.00 fra Rokl. SAS. Se pinsesolen stå op. (tilmelding 6.6.19)

11.6.19 Lagkageroning fra Gefion/Svanemøllen (tilmelding 28.5.19)

21.6.19 Roning og Grill fra Københavns Roklub (mere information senere)

PS: Havnens Dag 25.5.19 er aflyst for Kastrup Havns vedkommende

Velkommen til 11 nye roere på rokursus i maj hver tirsdag og torsdag kl. 17.30.

20190430 185524

Se sportsroning videoerne på www.roning.dk. Kerneydelser/Værktøjer Sportsroning

Tag et program med ud næste gang, du skal ud at ro. Programmerne er laminerede og hænger ved indskrivningspulten ved siden af kadancemåleren.

Kom og prøv roning ...

- Har du lyst til aktiv motion i det fri, i alt slags vejr, møde nye mennesker, få sved på panden, og det til yderst rimelige priser på årligt basis.

- Er du i alderen fra 12-80 år, og ellers sund, rask og fysisk mobil?

Så inviterer Roklubben Øresund dig til at komme at prøve at ro, ganske uforpligtende.

Kom til åbent hus/introduktionsmøde i Roklubben Øresund Lørdag d. 27. april 2019 i tidsrummet fra kl. 10-12.

Kom som du er, dog helst i ikke for løsthængende fritids/-eller sportstøj og jakke.
Hvis du har lyst kan du få en "gæstetur" i en af klubbens både.

Gæsteturen foregår i en 4-åres inrigger, der medtager 2 gæster og 2 erfarne roere + en instruktør/styrmand på styrmandssædet.

Du får en kort introduktion til rotaget, og til den redningsvest du får på.
Der er ikke et svømmekrav til dig ved denne lejlighed. Ønsker du efterfølgende at begynde på en rokursus, så er det er krav, at du afleverer et bevis fra en svømmehal på, at du kan svømme minimum 300 meter "uden bundkontakt".

Roklubben Øresund ligger på Kastrup Gamle Lystbådehavn, Amager Strandvej 413, 2770 Kastrup. Indkørsel til P-plads overfor Skøjtevej.

Klubben har 60 medlemmer i en moden alder. Klubben tilbyder fælles roning hver tirsdag, torsdag og søndag, hvor turen enten går til Dragør eller gennem Amager Strandpark. Se mere om klubbens mange aktiviteter her på hjemmesiden under ”Om klubben” og ”Bliv medlem”.