IMG 0184

Vi mangler 76.000 kr. til en ny båd

Roklubben Øresund har bestilt beddingsplads til en træbåd på Greisdalens Bådværft til levering til vores 90 års jubilæum i 2020. Alt afhængig af, hvor mange penge vi kan nå at skaffe, inden kølen skal lægges, bliver der tale om en 4-åres til 250.000 kr. eller en 2-åres til 200.000 kr. Vi mangler altså 76.000 kr. i at kunne bestille en 4-åres, så alle pengegaver er velkomne.

”Talking to me?” Ja, dig! Giv en skattefri pengegave til Roklubben Øresund allerede i år!

Dansk Forening for Rosport har en gavegiro-ordning, hvor privatpersoner og virksomheder kan donere et beløb til Dansk Forening for Rosport.

Hvis du anfører dit personnummer i donationen, indberetter DFfR dette til SKAT, og beløbet vil automatisk fremgå på din elektroniske selvangivelse fra SKAT.

Pengegaven kan doneres til en bestemt klub.

Donationen er som udgangspunkt anonym og givet til Dansk Forening for Rosport. Ønsker man at donere penge til almenvelgørende formål i en bestemt klub, kan man anføre sit ønske.

Donationen via bankoverførsel:
Reg. nr. 4180
Kontonr. 1552198
med oplysning om navn, adresse, personnummer, og ønske om at ”Roklubben Øresund” skal modtage donationen.

Der er ingen bagatelgrænse for pengegaven.

Betingelser
For at en donation kan blive fradragsberettiget for giveren, skal giveren oplyse CPR-nr. og adresse ved donationen. Donationer kan gives anonymt.

Virksomheder også kan donere et beløb – de skal oplyse deres cvr nummer.

Beløbet, som en donor donerer, må ikke være betaling for opnåelsen af en rettighed. Eksempelvis betaling af kontingent, bådleje eller deltagelse i arrangementer.

Hvornår bliver pengene udbetalt?
Klubber, der bliver betænkt i 2018, modtager midlerne primo februar 2019.
Hvis en person donerer pengene ad flere omgange, så tæller det kun for en donation pr. cpr-nummer.

Lørdag 8. december - Juleroning

Vi låner både i Roklubben SAS og ror ind til B&W Roklub på Langelinie, hvor Københavnskredsen serverer gløgg og æbleskiver kl. 13.00. Tag med og ønsk kredsens roere en god jul. Tilmelding på opslagstavlen eller til Kurt Holm senest 4. december. Hvis ikke du vil ro derind, så er du også velkommen ad landevejen.

Tirsdag 18. december - Julefrokokost

For at vi kan nå at spise os igennem alle de lækre medbragte juleretter, starter vi allerede kl. 18.00. Kontakt Lena Juhl mht. hvilken ret, du medbringer. Dresscode: Rødt tøj, og husk nissehue, juleslips m.v. Tilmelding på opslagstavlen 11. december.

Mandag 31. december - Nytårstaffel

Jan Bregendahl og Steen Christensen sørger igen for lidt godt at spise efter nytårsbadet. I år er bad og saunatur rykket frem til kl. 11.00. Spisning er kl. 12.00. Kom og ønsk dine rokammerater godt nytår! Tilmelding på opslagstavlen senest 18. december.

 

Idrætsråd Region Hovedstaden (tidl. KAI) tilbyder igen gratis kurser, f.eks. Sådan får du penge til din forening, Klubkommunikation, Effektiv ledelse af frivillige. Du tilmelder dig direkte på www.kaisport.dk.

Dansk Forening for Rosport tilbyder også kurser til en cirkapris af 1600,- kr. Er du interesseret i at blive instruktør/klubtræner, eller sætte gang i sportsroning, så kontakt bestyrelsen. Du kan se kurserne her DFfR kurser.

 

Sommersæsonen slutter, og vi tager den sidste rotur kl. 10.00. Øresunds Ældreroere ror med. Undervejs lægger vi bådene sammen og nyder en bitter (husk at medtage drikkevarer selv). Forhåndstilmelding til roning er ikke nødvendig.

Kl. 12.30 holder formanden for Roklubben Øresund tale, og standeren stryges. Efterfølgende er der ”knastelak” i klubstuen for både Øresunds Ældreroere og Roklubben Øresund. Hvad knastelak består i, vides ikke med sikkerhed, men i hvert falder byder klubben på en bitter. Forhåbentlig deltager mange fra begge klubber, så vi kan hygge os sammen og lære hinanden at kende.

Efter en times tid, gøres der klar til Roklubben Øresunds frokost. Vi henter smørrebrød udefra, og sørger selv for sild og ost.

Tilmelding til spisning opslagstavlen senest tirsdag 23. oktober.

Kontakt Irene Dahl, hvis du vil hjælpe med madlavning og/eller borddækning.

Så er Klabautermanden roet til Dragør Roklub på dystens sidste dag 30.9.18. Fredag aften blev han roet ud til Dragør ifm. måneskinstur. Lørdag kom han tilbage til Øresund, og søndag er han så tilbage i Dragør i vinterhi. Vi glæder os til Klabautermandsfrokosten lørdag den 19. januar. Tak for en sjov dyst!