Efter standerhejsning og roning er der "butterfly" fest.

Kl. 18.00 Velkomstdrink: Klubvand (Gin & Tonic)

Oksecarpaccio med parmesan ost og pinjekerner
Grillet oksehøjreb med Pommes Anna og to salater
Chokolade cheesecake

Prisen for velkomstdrink og 3-retters menu er 200 kr.
Seneste tilmelding på opslagstavlen er 20. marts.

Alle deltagerne bedes ”oppe” sig og iføre sig deres pæne tøj og en butterfly – kvinder såvel som mænd . Vi kalder det ”butterfly fest”.

Vi håber at se rigtig mange med butterfly og i festhumør!

Festudvalget

i284852689461330767. szw1280h1280

Foto: Mogens Voigts

Fredag den 26. januar havde festudvalget i Øresunds Ældreroere sørget for en fin fest i Kilometerjægerklubben, hvor kilometergælden blev afregnet.

Målet med Kilometerjægerklubben er at styrke ro-aktiviteten. Ved sæsonens start sætter man sig et højt mål for, hvor mange kilometer man vil ro, og så gælder det om at komme på vandet - og gerne lokke andre rokammerater med, så målet nås.

Vi vil gerne have flere roere med på spøjen. Derfor har vi ændret på tilmeldingsfristen fra 1. maj til 1. juni. Årets nye roere får frist helt indtil 1. juli til at melde sig til kilometer-jagten/-festen.

Du betaler et grundbeløb på 75 kr. for at være med, og 1 kr. for hver kilometer du ikke rammer plet - dog max. 250 kr. Pengene går til en fest ad libitum sidste fredag i januar.

Tilmeldingsliste opslås på tavlen til standerhejsning den 24. marts.

Se de detaljerede regler for Kilometerjægerklubben her på siden under "Om klubben".

Øresunds Ældreroere stod for en fin kilometerjæger afslutning 27. januar. Årets emne var "med kors, bånd og stjerner på". Alle var mødt op med alle de æresbevisninger, de har modtaget. Hvem er ikke misundelig på min falske Sved-På-Panden roning medalje?

Kurt og Vilhelm indkrævede kilometergælden, og alle gav "drikkepenge", så der blev råd til mad og drikke ad libitum.

Tak til kokkene, som fik sved på panden, da komfuret nægtede at varme hovedretten. Heldigvis har vi en gas grill, som hurtigt klarede varmegraderne.

Der er nu installeret nyt komfur.

kmi284852689446861060. szw480h1280

Sommer rosæsonen slutter lørdag den 28. oktober.

Programmet er som følger:

Kl. 09.00 Rotur (husk at medbringe "vinterolie")

Kl. 11.30 Standerstrygning og knastelak

Kl. 12.30 Brunch & Bubbles. 7 retters brunch med oksepølser, fersk røget laks med peberrodssalat, små tærter, røræg med bacon, ost, frisk frugt og amerikanske pandekager. Pris 130 kr. Sponsorer til boblevand søges.

Tilmelding til spisning på opslagstavlen senest 19. oktober.

kokKoordinator: Irene Dahl

Telefon: 5182 0444

Irene Dahl står for koordination af arbejdsopgaverne i forbindelse med festerne i Roklubben Øresund.

(Standerhejsning, Sankt Hans aften, standerstrygning og ad hoc arrangementer)

Har du en idé til et arrangement, eller vil du gerne hjælpe med borddækning, madlavning og events, så kontakt Irene.