Nåede du ikke med fra starten af roskolen, kan du være med fra 30.5.17 kl. 17.30, hvor vi starter nyt rokursus.

Se yderligere information nedenfor.

Til nye medlemmer 2017

Åbent Hus

To gange åbent hus holdes

tirsdag 25. april 17.30-18.30

søndag 30. april 14.00-15.00

Kom og se vores klub og både samt få en introduktion til, hvad roning har at byde på.

Rokursus

Rokursus til nye medlemmer starter

tirsdag den 9. maj kl. 17.30.

Herefter er der instruktion hver tirsdag og torsdag kl. 17.30. Instruktionen slutter midt juni, når de nye har været på vandet ca. 7 gange.

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"

Formål At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. Læs om kommandoerne i denne pdf-fil

Du kan printe instruktionskortet ud, så du kan følge med i hvor langt du er i instruktionen.