Til nye medlemmer 2020

Forhåndstilmelding nødvendig

Informationsmøde tirsdag den 11. juni kl. 17.00-18.00

Roskole weekenden 13./14. juni kl. 09.00-16.00 samt efterfølgende tirsdag og torsdag kl. 17.30

For at begrænse Corona smittefaren har vi indtil videre måtte ro på mindre faste hold, hvor vi normalt har fælles roning hver tirsdag og torsdag kl. 17.30, hvor alle kan deltage.

Men på nogen af holdene er der plads til, at vi kan tage nye roere med ud på instruktion. Vi holder informationsmøde om mulighederne torsdag den 11. juni kl. 17.00. For at sikre, at der ikke er mere end 10 i grupperingerne, beder vi dig tilmelde dig informationsmødet på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tlf. 4034 7535.

Normalt har Roklubben Øresund roskole to gange ugentligt i maj og juni måned. Nu er maj måned gået, og vi må derfor etablere et mere koncentreret undervisningsforløb for at blive færdige inden sommerferien. Derfor holder vi roskole lørdag/søndag den 13. & 14. juni i dagtimerne samt efterfølgende tirsdag og torsdag aften. Bekræft venligst også om du kan deltage disse dage.

Der er gratis parkering bag roklubben. Indkørsel overfor Skøjtevej.

Instruktion

Det er vigtigt for at blive en god roer, at teknikken er i orden, og derfor får alle en grundig instruktion.

Ro-instruktionen starter på land i romaskine og med undervisning i materiel og sikkerhed.

Derefter er der instruktion i bådene. Vi starter med en tur lige udenfor havnen, hvor vi øver rotaget. Derefter ros længere ture, hvor instruktøren sørger for, at den nye roer får noget rutine.

Regn med 6-7 roture, før du har lært at ro.

Instruktionen foregår i 2 eller 4 åres inriggere, som er en bred og stabil bådtype med plads til flere roere samt én styrmand.

Instruktionen koster 600 kr. inkl. en måneds kontingent.

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"

Formål At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. Læs om kommandoerne i denne pdf-fil

Du kan printe instruktionskortet ud, så du kan følge med i hvor langt du er i instruktionen.