Til nye medlemmer 2018

Læs interview med tre roere om hvorfor de valgte roning som deres sportsgren. Se Tårnby Bladet nr. 4 april 2018 forside samt side 36 og 37.

Åbent Hus

To gange åbent hus holdes

søndag 22. april 14.00-15.00

tirsdag 24. april 17.00-18.00

Kom og se vores klub og både samt få en introduktion til, hvad roning har at byde på.

Rokursus

Rokursus til nye medlemmer starter

tirsdag den 1. maj kl. 17.30.

Herefter er der instruktion hver tirsdag og torsdag kl. 17.30.

Instruktionen slutter midt juni, når de nye har været på vandet ca. 7 gange.

Nåede du ikke med fra starten af rosæsonen, starter vi nyt hold søndag den 10. juni 2018 kl. 15.00.

Mød os på Kastrup Nye Lystbådehavn til Havnens Dag - vild med vand.

Deltagelse kræver forhåndstilmelding senest dagen før til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., tlf. 40347535

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"

Formål At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. Læs om kommandoerne i denne pdf-fil

Du kan printe instruktionskortet ud, så du kan følge med i hvor langt du er i instruktionen.