Til nye medlemmer 2019

Åbent Hus

lørdag 27. april kl. 10.00-12.00

Kom og se vores klub og både samt få en introduktion til, hvad roning har at byde på.

Rokursus

Rokursus til nye medlemmer starter

tirsdag den 30. april kl. 17.30.

Herefter er der instruktion hver tirsdag og torsdag kl. 17.30.

Instruktionen slutter midt juni, når de nye har været på vandet ca. 7 gange.

Er du interesseret i at ro, så kontakt formand i bestyrelsen.

Læs om klubben og klublivet samt hvad der kræves for at starte med at ro her på siden under "Om klubben"

Formål At give viden om hvilke kommandoer der anvendes i forskellige rosituationer. Læs om kommandoerne i denne pdf-fil

Du kan printe instruktionskortet ud, så du kan følge med i hvor langt du er i instruktionen.

Instruktion

Det er vigtigt for at blive en god roer, at teknikken er i orden, og derfor får alle en grundig instruktion.

Ro-instruktionen starter på land i romaskine og med undervisning i materiel og sikkerhed.

Derefter er der instruktion i bådene. Vi starter med en tur lige udenfor havnen, hvor vi øver rotaget. Derefter ros længere ture, hvor instruktøren sørger for, at den nye roer får noget rutine.

Regn med 6-7 roture, før du har lært at ro.

Instruktionen foregår i 2 eller 4 åres inriggere, som er en bred og stabil bådtype med plads til flere roere samt én styrmand.

Instruktionen koster 600 kr. inkl. en måneds kontingent.